Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom

Izvor: KMnovine.com, 13.Okt.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom''

"Srbi u SAD i država Srbija da zahtevaju procesuiranje porodice Klinton, Trampu bi to privuklo pažnju" smatra Vujić.


   
Dejvid Vujić    



Dejvid Vujić, srpski lobista u SAD i jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji "Apolo" slanja čoveka na Mesec, smatra da ukazivanje američkom predsedniku Donaldu Trampu na to može samo pomoći u političkom rešavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ovog najvažnijeg nacionalnog pitanja.

"Zajednički imenitelj srpskih nesreća poslednjih decenija je - porodica Klinton. Aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa na sve načine i iznova treba da podsećamo na to, jer i sam ima velikih problema zbog njihove političke zaostavštine. Klintonovi su aktivno učestvovali u demonizovanju našeg naroda, njihova politika prema Srbima je rezultirala etničkim čišćenjem stotina hiljada naših sunarodnika iz Krajine, BiH i sa Kosova. Podržavali su plaćenike Bin Ladena, zajedničkog neprijatelja Amerike i Srbije. Oni sada žive potpuno mirno u komforu, bez trunke kajanja. Ukazivanje Trampu da su Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom, može nam samo pomoći u političkom rešavanju ovog, za nas najvažnijeg nacionalnog pitanja", kaže on.

"Ozbiljan pokušaj naše zajednice u SAD, u saradnji sa maticom, da se uloga ove porodice u stradanju Srba postavi pred američke sudove, zadobila bi ozbiljnu pažnju predsednika Donalda Trampa. Takav jedan pravni proces u SAD, koji bi direktno povezao Klintonove i Kosovo, u perspektivi bi uticao na rešavanje krize oko srpske pokrajine", kaže Vujić za "Večernje novosti"

On dodaje da je administracija u Vašingtonu, delom i zaslugom naših uglednih ljudi, najzad prepoznala maligni uticaj albanskih lobista na Kapitolu.

"I državni sekretar Majk Pompeo nedavno je javno i oštro upozorio predsednika Kongresnog odbora za spoljne poslove Eliota Engela, da prestane da pritiska, zastrašuje i maltretira diplomatsko osoblje SAD kosovskim lobističkim pričama", dodaje Vujić.

On ističe da Srbiju u Vašingtonu promoviše mala grupa volontera i profesionalaca, uz nekoliko bivših i aktivnih republikanaca iz Kongresa, koji zastupaju srpske ineterse, pre svega iz ličnog osećaja pravde i istine.

"Mana našeg naroda je što verujemo da je istina očigledna i da je kao takvu ne treba dokazivati", ističe Vujić i dodaje "da moramo svakog dana insistirati na traženju 'krivca' za svoju nesreću".


PROČITAJTE JOŠ:Kristijan Kaš, bivši oficir NATO ''I dalje pamtim miris sprženih tela Srba'' - KM NovineKristijan Kaš, bivši oficir NATO "I dalje pamtim miris sprženih tela Srba" #Kristian #Kaš #Kosovo #Metohija #Izdaja #Vučić #Laž #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine Kristijan Kaš je uradio nešto što nijedan od naših neprijatelja nije uradio. Zatražio je oproštaj od srpskog naroda. Došao je kao okupator 2000.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.