Još jedna osoba preminula od korone u Srbiji, 68 novoobolelih

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2020, 16:03

Još jedna osoba preminula od korone u Srbiji, 68 novoobolelih

U poslednja 24 sata u Srbiji je na virus korona testirano 4.415 osoba, a pozitivnih je bilo 68. Ukupan broj obolelih od početka epidemije je 11.092, a od posledica izazvanih kovidom preminula je još jedna osoba - ukupno u Srbji 238. Na lečenju u Opštoj bolnici u Leskovcu, koja je kovid centar za Jablanički i Pčinjski okrug, je 120 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Juče zvanično bez preminulih od korone - dvoje umrlih u KC Niš nisu ušli u statistiku

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2020

Prema zvaničnim podacima Kriznog štaba, 22. maj bio je prvi dan od početka epidemije virusa korona u Srbiji u kome nijedna osoba nije preminula od posledica ove bolesti. Ipak, pojedini zaposleni iz Kliničkog centra Niš Južnim vestima javljaju da su upravo tog dana dve osobe, koje su se tamo lečile...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.