Juče zvanično bez preminulih od korone - dvoje umrlih u KC Niš nisu ušli u statistiku

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2020, 18:03

Juče zvanično bez preminulih od korone - dvoje umrlih u KC Niš nisu ušli u statistiku

Prema zvaničnim podacima Kriznog štaba, 22. maj bio je prvi dan od početka epidemije virusa korona u Srbiji u kome nijedna osoba nije preminula od posledica ove bolesti. Ipak, pojedini zaposleni iz Kliničkog centra Niš Južnim vestima javljaju da su upravo tog dana dve osobe, koje su se tamo lečile od korone, preminule - žena iz Vranjske Banje i muškarac iz okoline Leskovca. Objašnjenja od nadležnih zašto ovi preminili nisu ušli u statistiku nema, jer se niko ne javlja na telefonske pozive.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Vranje,   Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Znate onaj dan kad nije bilo preminulih? Pa bilo je. Bar dvoje, u KC Niš

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2020, 09:36

Prvi dan bez korona žrtava u Srbiji je bio 22.maj. To je bar zvaničan podatak, koji je kao pobedonosan komentarisala i dr. Darija Kisić Tepavčević.. – Dočekali smo dugo očekivani dan bez smrtnog ishoda koji se može dovesti u vezu sa infekcijom koronavirusom. Već dva meseca priželjkujemo dan...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.