Još 21 novozaraženi u Jablaničkom i 41 u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2021, 13:04

Još 21 novozaraženi u Jablaničkom i 41 u Pčinjskom okrugu

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu je na virus korona pozitivno 5 osoba više nego prethodnog dana. Među novoobolelima najviše je Leskovčana, 11. Poslednji podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju pokazuju da je u tom gradu na kovid pozitivno 23 ljudi.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nešto manji broj NOVOZARAŽENIH od korone

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 226 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 41 je pozitivan na koronavirus. Od ovog broja 23 pozitivna su iz Vranja, 11 iz Surdulice, po 1  iz Vladičinog Hana i Trgovišta, 2 iz Bujanovca i 3 iz Preševa.

Nastavak na OkRadio.rs...

Pčinjski okrug: Od 226 uzoraka 41 pozitivan na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 226 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 41 je pozitivan na korona virus...Od toga su 23 pozitivna iz Vranja, 11 iz Surdulice, po 1 iz Vladičinog Hana i Trgovišta, 2 iz Bujanovca i 3 iz Preševa, objavljeno je na sajtu grada Vranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

27 novoobolelih od korone u Nišu, a 6 u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 12:46

Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, prethodnog dana je na kovid testirano 156 pacijenata i 27 njih je pozitivno, a novi podaci Zavoda za javno zdravlje Leskovac pokazuju da je 7 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, a skoro svi su iz Leskovca. ..Prethodnog dana su se u dve kovid ambulante...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.