JAVNO IZVINjENjE redakcije KM Novina dr Dejanu Milanoviću

Izvor: KMnovine.com, 12.Jan.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO IZVINjENjE redakcije KM Novina dr Dejanu Milanoviću

Redakcija KM novina se javno izvinjava dr Dejanu Milanoviću iz Gračanice zbog propusta nastalog u radu kada je greškom objavljena fotografija na kojoj se on nalazi.




U tekstu pod naslovom "Ivan Maksimović: Vlast bezočno opljačkala humanitarnu pomoć namenjenu Srbima na KiM" , objavljenom na našem portalu 11.01.2020. godine, došlo je do nenamernog i grubog propusta kada je greškom objavljena fotografija na kojoj se nalazi dr Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Milanović iz Gračanice.

Greška je nastala tako što jedan od aktera navedenog teksta nosi sslično ime a radi se o Dejanu Miladinoviću, članu SNS-a i Privremenog organa Skupštine Grada Prištine, koji je predstavnik lokalnog odbora za Donju Brnjicu a ne o doktoru medicine Dejanu Milanoviću, nekadašnjem direktoru Doma zdravlja u Gračanici, čiju je fotografiju naša redakcija objavila greškom.

Fotografija je ubrzo uklonjena ali redakcija oseća moralnu obavezu da se, zbog greške nastale u našešem radu, javno izvini i to predoči svojim čitaocima kako ne bi došlo do zabune i na taj način nehotično bio povređen ugled dr Miladinovića, što nikako nije bila namera.

Ovim putem se javno izvinjavamo i dr Milanoviću i našim čitaocima zbog propusta u radu.


Redakcija KM Novina


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.