Iz Aleksandrovačkog jezera vadili špriceve, Pampers, flaše…

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Aleksandrovačkog jezera vadili špriceve, Pampers, flaše…

U današnjoj akciji čišćenja Aleksandrovačkog jezera učestvovalo je 137 dobrovoljaca koji su sakupili 54 vreće smeća zapremine 120 litara, i time je više nego uspešno realizovana ova akcija, rekao je u izjavi za Jugmediu načelnik Komunalne policije Ivica Tašković.

Imalo je svega i svačega, od pampersa, špriceva, do flaša i limenki. Sada je milina otići na izlet i uživati u prirodi i čistom okruženju. Sutra i prekosutra naše ekipe dežuraće na Aleksandrovačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jezeru, Pržaru, Devotinu i Ćoški, i deliti izletnicima vreće. Očekujem da se svi ponašaju odgovorno i pokažu brigu o zaštiti životne sredine„, istakao je Tašković koji se zahvalio svim učesnicima današnje akcije.

Odeljenje Komunalne policije glavni je organizator akcije, a pored njihovih ušesnika, doprinos akciji dali su pripadnici vojske, vatrogasno-spasilačke jedinice, učenici ekonomske, medicinske i poljoprivredno-veterinarske škole, kao i Udruženje “Poskok” iz Vladičinog Hana, predstavnici “Bivode”, Pokret čuvari Srbije, Klub ekstremnih sportova, JKP “Komrad” i predstavnici medija.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.