Gradonačelnik Milenković dočekao prvake

Izvor: juGmedia, 03.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Milenković dočekao prvake

Početak nove školske godine obeležen je za sve osnovce i srednjoškolce na teritoriji grada Vranja, a gradonačelnik Slobodan Milenković prisustvovao je dočeku koji je u OŠ „Svetozar Marković“ organizovan u čast đaka prvaka, kojih na teritoriji grada ima oko 750.

Milenković je svim učenicima, prosvetnim radnicima i svim zaposlenima u obrazovnim ustanovama čestitao početak nove nastavne godine.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je poseban dan za đake prvake i njihove roditelje, kojima želim puno uspeha u školovanju. Obrazovanje je najznačajniji segment našeg društva i budućnosti. Lokalna samouprava u prethodnom periodu izdvojila je značajna sredstva da unapredi uslove za rad u školama, a činićemo to i ubuduće. Svesni smo da je ulaganje u znanje najvrednije, tako da ćemo i nadalje podržavati svakog učenika„, istakao je Milenković.

Priredbama u ostalim vranjskim školama prisustvovali su zamenik i pomoćnici gradonačelnika, predsednik Skupštine, kao i članovi Gradskog veća.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.