Druga košarkaška liga: Svi južnjaci igraju kod kuće, Zdravlje otvara kolo

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Svi južnjaci igraju kod kuće, Zdravlje otvara kolo

Dok će u 4. kolu Druge lige košarkaši Pirota pokušati da nastave pobednički niz, ostala tri predstavnika juga Srbije imaće zadatak da zabeleže prve trijumfe u sezoni. Prvo igra leskovačko Zdravlje u petak, 25. oktobra, dok će Pirot, Konstantin i Fer plej na parket dan kasnije, a svi će biti domaćini.

Leskovčani će u hali “Dubočica” od 20 sati dočekati Mladost iz Smederevske Palanke. Zdravlje nije u nimalo dobroj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poziciji pred ovaj duel - njegovi gosti su dobili 2 od 3 ligaška meča ove sezone. Na ruku mu ne ide ni međusobni skor, pošto u zvaničnim utakmicama nije savladao Mladost skoro 4 godine.

Piroćanci su pak u potpuno obrnutoj situacija od “komšija”. U subotu, 26. oktobra u hali “Kej”, od 19:30 dočekaće uvek neugodnu Slogu iz Kraljeva, koja se poslednje dve sezone takmiči u Drugoj ligi, ali je pre toga godinama bila standardni član Košarkaške lige Srbije. Ulaz na ovu utakmicu je 100 dinara.

Istog dana i u istom terminu na parket će i košarkaši debitanta u Drugoj ligi Fer pleja. Niški tim će u sali Osnovne škole “Dušan Radović” ugostiti subotički Spartak, ekipu koja ima sve same pobede. Fer plej, sa druge strane, ima sve same poraze, a u dva navrata primio je trocifren broj poena.

Meč prve i poslednje ekipe Druge lige igraće se u subotu, 26. oktobra u hali "Čair" - Konstantin dočekuje kragujevački Radnički, ekipu sa maksimalnim učinkom i najboljom koš-razlikom u ligi. Nišlije nisu pobedile nijednom ove sezone i sa najlošijom koš-razlikom nalaze se na poslednjoj poziciji u ligi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Košarkaši Zdravlja “sa optimizmom dočekuju Mladost

Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2019

LESKOVAC..Košarkaši „Zdravlja“ sa optimizmom dočekuju susret sa sa ekipom Mladosti iz Smederevske Palanke, koja se igra u okviru 4. kola Druge lige Srbije. Utakmica će biti odigrana u SRC „Dubičica“ u petak u 20:00...„Situacija nije ni malo naivna po nas“ smatra trener „Zdravlja“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.