Desetkovani Radnički gostuje najprijatnijem iznenađenju lige

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetkovani Radnički gostuje najprijatnijem iznenađenju lige

Novosadski Proleter, novajlija u Superligi, ujedno je i njeno najprijatnije iznenađenje, pošto zauzima 6. poziciju na tabeli. Radnički je drugi i samo jednom je izgubio u šampionatu, ali ono što Nišlijama ne ide na ruku je veliki broj fudbalera koji neće moći da nastupi u utakmici 16. kola Superlige, zakazanoj za petak, 9. novembar.

Zbog kartona neće moći da nastupe Đorđe Crnomarković i Radovan Pankov, dok su povređeni Nikola Drinčić, Saša Stojanović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Siniša Babić.

Ovo će biti naše najteže gostovanje, teže i od Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine… Razlog je što idemo mnogo oslabljeni, skoro bez pola tima. Ali verujem u igrače koji će istrčati protiv Proletera i verujem da ćemo se u Niš vratiti neporaženi - ispričao je Lalatović.

Proleter je nakon devet godina u Prvoj ligi prošlog leta konačno ušao u najjače takmičenje. Dobro se i tu snašao, pošto se sa 7 pobeda, 6 poraza i 2 remija smestio u red boljih timova u ligi.

Idemo u goste jednom jako dobrom i kvalitetnom timu, koji je u jednom trenutku imao 6 pobeda zaredom i koji ima jako dobre i kvalitetne superligaške igrače, ja sam većinu tih momaka i trenirao. Ja sam u tom klubu proveo najduže - 2 godine, on me je lansirao. Ja klubu želim sve najbolje, želim da bude u plej-ofu, ali želim i da mi pobedimo - kaže Lalatović.

Nišlije su u prvom okršaju dva tima ove sezone slavile na “Čairu” sa 3:1, a hoće li to uspeti ponovo znaće se nakon meča u Novom Sadu, zakazanog za 18 sati.

Inače, konačno je Lalatović dao odgovor na pitanje zašto nije predvodio ekipu na prošloj utakmici u Bačkoj Palanci - bio je bolestan. To što su brojni mediji preneli kako bi novi izostanak mogao da ga košta posla, ocenio je kao želju novinara da “samo kritikuju”, te da ne želi da se pravda nikome sem "gospodinu Tončevu i Bogu".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.