Dejan Tričković novi-stari predsednik Skupštine Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2020, 12:43

Dejan Tričković novi-stari predsednik Skupštine Vranja

Na konstutivnoj sednici za novog predsednika Skupštine grada Vranja, na predlog odbornika SNS-a koji čine većinu, izabran je Dejan Tričković koji je i u prošlom sazivu Skupštine obavljao tu funkciju.

Novoizabrani predsednik Skupštine zahvalio se na poverenju i rekao da će u narednom periodu sve aktivnosti biti usmerene na razvoj grada, stvaranje ambijenta za ostanak mladih, kao i vraćanje onih koji su otišli.

Foto: Milica Dejanović Nakon verifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mandata, polaganja zakletve i izbora predsednika Skupštine, za sekretara Skupštine grada izabran je diplomirani pravnik Marko Tričković.

Pre toga, ostavke su na odbornička mesta zbog, kako je rečeno, nespojivosti funkcija, podneli Marko Tričković i Dušan Aritonović sa liste "Aleksandar Vučić - za našu decu", Branimir Stojančić, Suzana Mišić Stanković i Milena Marinković, sa liste "Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije - SPS", Vesna Petrović sa liste "Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija JS", kao i Ivana Tasić sa liste GG "Srpska desnica Vranje – od naroda za narod".

Očekuje se da u narednom četvorogodišnjem mandatu na mestu gradonačelnika bude opet dr Slobodan Milenković, dok je kandidat za njegovog zamenika dosadašnja većnica za kulturu Zorica Jović.

Inače, u novom sazivu vranjske Skupštine biće 38 predstavnika Srpske napredne stranke, 6 odbornika Jedinstvene Srbije, 8 predstavnika Socijalističke partije Srbije i 13 iz Srpske desnice.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aleksandar Đurović i dalje predsednik Skupštine

Izvor: JUGpress.com, 17.Avg.2020

LESKOVAC..Za predsednika Skupštine grada Leskovca na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Leskovca izabran je Aleksandar Đurović (Socijalistička parija Srbije), koji je i do sada obavljao tu funkciju. Za njega je glasalo 66 odbornika...U raspravi koja je prethodila izboru Nebojša Cakić (Za Leskovac...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.