Čukarički i Radnik na Banovom brdu podelili bodove

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2021, 08:14

Čukarički i Radnik na Banovom brdu podelili bodove

Nakon tri uzastopna poraza fudbaleri Radnika prekinuli su crni niz i seriju od 3 vezana poraza, pošto su na gostovanju sa ekipom Čukaričkog remizirali rezultatom 1:1 (1:1). Prednost Surduličanima doneo je Spasić, a kasnije će se ispostaviti konačan rezultat utakmice postavio je Asmir Kajević.

Baš kao i u prethodnim mečevima na Banovom brdu viđena je vrlo dinamična utakmica. Surduličani su od samog starta krenuli vrlo hrabro, ali je prvu šansu na meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imao štoper domaćih Kovačević posle uigrane akcije iz prekida. Ipak, do gola prvi stižu izabaranici Dušana Đorđevića. Šapić se u 16. minutu poigravao u svom kazenenom prostoru, Spasić mu je oduzeo loptu i iskosa levom nogom pogodio dalji ugao golmana Petrovića.

Vođstvo gostiju nije se dugo održalo, pošto su samo 10 minuta kasnije domaći stigli do izjednačenja. Opet je posle prekida Kovačević igrao glavom loptu, koja je sada stigla do usamljenog Kajevića na drugoj stativi, kome nije bilo teško da sa 3 metra ubaci loptu u mrežu. Do kraja prvog poluvremena tempo utakmice je pao, a ekipa Čukaričkog bila je nešto konkretnija, međutim ne dovoljno da bi na pauzu otišli sa golom viška.

I drugom pouvremenu domaći su imali apsolutnu nadmoć. Posle svega dva minuza Čolovićev šut završio u naručju golmana Ranđelovića. Novu šansu izabranici Saše Ilića imali u 63. minutu kada je drugi strelac lige Đorđe Jovanović prvi put pripretio, ali je njegov udarac otišao iznad gola. Isti igrač pokušao je efektno i nekoliko minuta kasnije, ali je epilog bio isti. Tu nije bio kraj pokušajima nekadaljeg igrača Partizana, koji je golu najbliži pogotku bio na isteku 80. minuta kada je Ranđelović refleksno intervenisao i sačuvao svoj tim od novog poraza.

Do kraja meča dosta posla imao je i sudija Srećković koji je pokazao čak 9 žutih kartona.

Nakon ovog remija, fudbaleri Radnika posle nekompletnog 11. kola nalaze na 13. mestu sa 10 osvojenih bodova, a u narednom kolu u Surdulici dočekaće ekipu Proletera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.