Četvoro obolelih od korone u vranjskom Centru za socijalni rad, dvoje u Domu za stare u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2020, 16:24

Četvoro obolelih od korone u vranjskom Centru za socijalni rad, dvoje u Domu za stare u Prokuplju

Prema informacijama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, broj zaraženih kovidom u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, je u porastu i prema poslednjim podacima ima ih 108. u celoj Srbiji. Među ustanovama gde ima zaraženih su Centar za socijalni rad u Vranju i Dom za smeštaj starih lica u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U domovima za stare i socijalnim ustanovama 62 korisnika zaraženo koronom

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2020

Zaključno sa utorkom, u ustanovama socijalne zaštite i Domovima za smeštaj odraslih i starih, potvrđeno je prisustvo korona virusa kod 62 korisnika i 46 zaposlenih, saopšteno je iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...Od početka epidemije, ukupno su izlečena 1.084...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.