Izvor: JUGpress.com, 02.Apr.2020, 17:20

Četiri osobe kažnjenje zbog nepridržavanja zabrane kretanja na javnom mestu

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom prethodna dva dana zatekli su na ulicama u Leskovcu četiri osobe, starosti 25, 44, 69 i 75 godina za vreme zabrane kretanja na javnom mestu.

Sudija Prekršajnog suda izrekao im je novčane kazne.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Obijali kiosk tokom zabrane kretanja

Izvor: RTS, 03.Apr.2020, 10:04

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe osumnjičene da su, za vreme trajanja zabrane kretanja, obile jedan kiosk u Beogradu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.