Carinici sprečili unos nakita vrednog 4.000 evra

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Avg.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici sprečili unos nakita vrednog 4.000 evra

Carinici su danas na administrativnom punktu Končulj sprečili nelegalni unos zlatnog i srebrnog nakita, čija se vrednost procenjuje na oko 4.000 evra.

Nakit je otkriven u vozilu marke ""audi A6"" pristiglom iz pravca Kosova i Metohije, kojim je upravljao švajcarski državljanin albanskog porekla, saopštila je Uprava carine.

Iako je vozač izjavio da nema ništa da prijavi za carinjenje, detaljnim pregledom otkriveno je da se u automobilu nalazi osam setova >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << raznog nakita, u kutijama koje su spakovane sa ličnim stvarima.

Pored tri seta zlatnog nakita i jednog seta srebrnog, pronađena su i četiri seta bižuterije, marki "Svarovski" i "Mejsiz" (Macy"s)..

Protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak, dok je nakit privremeno oduzet, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Na Končulju sprečen šverc nakita

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2014, 13:34

Carinici su na administrativnom punktu Končulj, između Bujanovca i Gnjilana, sprečili nelegalni unos zlatnog i srebrnog nakita čija se vrednost procenjuje na preko 4.000 evra...Roba marke "Swarovski" i "Macys" je otkrivena u vozilu pristiglom iz pravca Kosova i Metohije marke ''audi A6'', kojim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.