Broj nezaposlenih u Leskovcu se smanjio za skoro 400 lica

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj nezaposlenih u Leskovcu se smanjio za skoro 400 lica

LESKOVAC – Prema poslednjim podacima Naconalne službe za zapošljavanje filijale u Leskovcu broj nezaposlenih za prva četiri meseca ove godine smanjen je za 391 osobu.

Ove podatke izneo je prilikom obilaska Destilerije „Trivulesk“,gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović

Naime, u decembra prošle godine taj broj iznosio je 19.151, a krajem aprila ove godine 18.760“, kazao je Cvetanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Trivuleks“ je posetio i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin koji je ovom prilikom podsetio da je 2016.godina godina preduzetništva i pozvao sve privredne subjekte da koriste podsticaje Vlade Srbije koja u naredne dve godine sa 750 miliona dinara finansira razvoj preduzetništva u Srbiji.

Destilerija „Trivuleks“ iz Leskovca je na nedavno održanom 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, osvojila je 10 velikih zlatnih medalja, kao i pehare apsolutnog šampiona za kvalitet rakija i vrhunski dizajn staklene ambalaže.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vulin u “Univerzalu”

Izvor: JUGpress.com, 30.Maj.2016

LESKOVAC..Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, posetio je danas leskovačko preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Univerzal“...Ovom preduzeću je iz Budžetskog fonda za profesionalnu rehabilitaciju i podsticanje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.