Aerodrom pomaže u izgradnji pozorišta

Izvor: juGmedia, 24.Maj.2013, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom pomaže u izgradnji pozorišta

VRANJE – Menadžment Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu uključio se u akciju pomoći izgradnje vranjskog pozorišta  Bora Stanković uplativši 150.000 dinara na namenski račun za obnovu zgrade, koja je stradala u požaru u julu prošle godine. Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Dragana Janjića, ovaj primer predstavlja nastavak dobre saradnje  Vranja i Aerodroma „Nikola Tesla“, koji je nekoliko puta bio domaćin najboljim vranjskim učenicima.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Donacija Aerodroma za obnovu Pozorišta

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2013

Donacijom vrednom 150. 000 dinara Aerodrom „Nikola Tesla“ uključio se u akciju pomoći Pozorištu u Vranju. Sredstva su namenjena obnovi zgrade Pozorišta „Bora Stanković“, koja je stradala u požaru u julu prošle godine, i prva je posle višemesečnog zastoja u uplati donacija. Na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.