Jovana i Aleksandar stali na ludi kamen

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana i Aleksandar stali na ludi kamen

Veselo: Poznati par zakleo se na večnu ljubav u crkvi na Bežanijskoj kosi, nakon čega je upriličeno svadbeno veselje u restoranu „Holivud'.
Foto: Kurir

Folk pevačica Jovana Pajić zaklela se na večnu ljubav lideru „Tropiko benda' Aleksandru Cvetkoviću!
Nakon dve godine zabavljanja zaljubljeni par izgovorio je sudbonosno „da' juče u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, dok je građansko venčanje upriličeno u restoranu „Holivud'.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Mladenci su oko 15 časova belim džipom stigli ispred crkve, gde ih je dočekao ulični svirač pesmom „Jovano, Jovanke'. Mladoženja je nosio klasično crno odelo, a Jovana je blistala u venčanici boje šampanjca. Mlada, koja je u poodmakloj trudnoći, iznenadila je svatove pojavivši se u sandalama, iako je napolju bilo tek nekoliko stepeni iznad nule.
Među zvanicama koje su novopečenim supružnicima poželeli dug i srećan život sa mnogo dece bili su članovi familije i prijatelji iz javnog života. Zorana Pavić došla je da podrži koleginicu s kojom je započela prijateljstvo u rijalitiju „Farma', a tu su bile i Saletove kolege iz „Tropiko benda', koje su, kako saznajemo, mladencima poklonili kovertu sa novcem. Jovanina kuma bila je njena drugarica iz detinjstva, dok je Saletov kum bio njegov menadžer Dušan Milovanović.
Nakon ceremonije crkvenog venčanja gosti su oko 17 sati počeli da pristižu u restoran „Holivud', gde je organizovano veselje. Iako je u drugom stanju, među najveselijima bila je upravo mlada.
- Super se osećam, mučnine su prošle! Ponekad zaboravim da sam trudna iako bi trebalo da se porodim već početkom aprila - rekla je Jovana.
Zvanice su se zabavljale uz muziku „Alegro benda' i „No koment benda', a veselje uz iće i piće trajalo je do kasno u noć. Svadbu estradnog para snimila je i ekipa emisije „Tri puta da', tako da će i gledaoci Pinka imati priliku da vide ovaj svečani čin.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.