Čija je ovo guza? (FOTO)

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čija je ovo guza? (FOTO)

Ovo je nagradno pitanje za sve poznavaoce ženskih zadnjica! Da li možete da pogodite ko je vlasnica ove guze?

Bodrila je svog dečka na Pinkovoj žurci, plesala uz taktove svih njegovih pesama... Treba li još? Jedna je od najzgodnijih voditeljki na "ružičastoj televiziji", vodi jutarnji program sa kolegom Srđanom Predojevićem.

Ako do sada niste pogodili, reći ćemo vam, to je lepa Jovana Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja se na sinoćnjoj proslavi pojavila u kratkom šorcu, koji joj toliko dobro stoji da paparaci nisu mogli a da te snimke ne ovekoveče.

Pogledajte zgodnu Jovanu i spreda:

A sada još jednom od pozadi:

Priznajte, fantastično izgleda.

Ako ste raspoloženi za još malo nagradnih pitanja pogotite ko je vlasnica OVOG dekoltea.

M.N.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOT! Čija je ovo guza?!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2011, 03:11

Ukoliko mislite da poznajete dobro domaću estradu, a posebno ženske zadnjice, evo pitanja za vas. Da li možete da pogodite ko je vlasnica ove guze? Bodrila je svog dečka na Pinkovoj žurci, plesala uz taktove svih njegovih pesama.. Treba li još? Jedna je od najzgodnijih voditeljki na 'ružičastoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.