Žena loše p*ši! Nakon ove izjave Jelene Karleuše, ona će se SUOČITI sa Severinom! Saša Popović NAJAVIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žena loše p*ši!" Nakon ove izjave Jelene Karleuše, ona će se SUOČITI sa Severinom! Saša Popović NAJAVIO!

Biće svega!

Novu sezonu "Zvezda Granda" obeležiće susret dve velike suparnice sa naše estrade. Naime, Saša Popović je odlučio da Jelenu Karleušu suoči sa Severinom Vučković, koju Karleuša godinama proziva u medijima da je loša u krevetu i da ne zna da peva.

Za ovaj sprektakl Saša Popović je navodno Severini ponudio 100.000 evra.

- Popović je odlučio da za novu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << angažuje Seve jer smatra da će ona biti džek-pot za gledanost. Ona je rekla da je ponuda primamljiva i da će o tome razmisliti - kaže izvor za Informer.

Popović veruje da će okršaj Karleuše i Severine u startu uticati na gledanost.

- Biće interesantno gledati okršaj dve suparnice koje se godinama prozivaju u medijima, a javni rat su započele kada je Severina objavila duet sa MC Sajsi koji je Karleuša ranije najavila - podseća izvor.

Karleuša se tada o oveome javno izjasnila na Tviteru.

- Ne mogu da verujem koja je jadnica Severina. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi mesecima najavljuju predstavim kao svoju ideju. Svakako šta očekivati od žene koja ovako loše puši - pisalo je u objavi.

Kako navodi izvor Saša Popović želi da napravi suočavanje između postojećih članova žirija, koje čine Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David i novog žirija koji će činiti pevači sa prostora bivše Jugoslavije.

Pominju se i imena kao što je Tamara Todevska, Šerif Konjević za koga je Karleuša jednom izjavila da ima "seljačke pesme".

Popović je potvrdio da spema iznenađenje za publiku.

- Estrada sa prostora bivše Jugoslavije boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri i dalje će biti kandidati, a šta sve ovo znači, videćete od septembra - izjavio je Popović.

ZAMALO DA IZGINEMO! Reper uhvaćen u LAŽI! Šta se dešavalo U STANU KIJE KOCKAR! A druge pevačice? UF! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.