Zbog Karleuše otkazano snimanje Zvezde  Granda

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Karleuše otkazano snimanje Zvezde Granda

Snimanje nove epizode "Zvezda Granda" koje je prvobitno bilo zakazano za sutra otkazano je zbog Jelene Karleuše, koja se trenutno nalazi u centru skandala zbog afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena je pre dva dana, odmah nakon što su eksplicitne fotografije i poruke koje je razmenjivala sa Ognjenom Vranješom, sa ćerkama otputovala u Kinu kod Duška Tošića, a prvobitno je bilo planirano da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se u Srbiju vrati sutra kako bi prisustvovala snimanju emisije "Zvezde Granda".

Međutim, snimanje je otkazano i pomereno za ponedeljak, jer je pevačica za tada pomerila svoj povratak u Srbiju.

Jelena se u centru skandala našla na početku ove godine kada joj je Duško oduzeo telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom. Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OTKAZANO sutrašnje snimanje novih emisija Zvezda Granda zbog odsustva Jelene Karleuše!

Izvor: Svet, 18.Jan.2019, 12:07

Kao što je poznato, Jelena Karleuša trenutno se nalazi u Kini gde je otputovala u ponedeljak kada je izbio skandal sa njenim navodnim golim fotografijama i navodnom prepiskom sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.. Kako smo saznali, sutrašnje snimanje emisije Zvezde Granda je otkazano zbog Jeleninog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.