Zapalila Detroit i Čikago: Jelena Karleuša nastavlja sa američkom turnejom! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalila Detroit i Čikago: Jelena Karleuša nastavlja sa američkom turnejom! FOTO+VIDEO

Pop diva Jelena Karleuša uspešno je započela američku turneju koncertima u Detroitu i Čikagu, gde je izazvala pravu ludnicu.

Najpopularnija pop pevačica Jelena Karleuša već nekoliko dana se nalazi na velikoj  turneji u Americi. Diva je uspela je podigne ogromnu prašinu i izazove veliku pažnju inostranih medija. Nakon gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na američkoj televiziji "FOX 2" gde su je predstavili kao internacionalnu zvezdu, Jelena je održala koncerte u Detroitu i Čikagu.  I te koncerte propratile su američke novinske ekipe, koje su se utrkivale ko će više pohvala uputiti našoj pop zvezdi.

Detroit concert pic.twitter.com/XZL4sCF7P3

— Jelena Karleuša (@karleusastar) February 27, 2017

Chicago concert

In amazing @JurajZigman costumes pic.twitter.com/aJ6WaTF6et

— Jelena Karleuša (@karleusastar) February 27, 2017

Jelena je napravila neverovatnu atmosferu i svojim performasom oduševila na hiljade fanova koji su došli da je čuju i vide uživo. Karleuša se čak u jednom momentu spustila sa bine i prišla publici, koja je bila šokirana što može da dotakne svoju miljenicu. Interesantno je da ispod video snimka njenog nastupa, postavljenog na njenom Instagram profilu, komentar ostavila manekenka Naomi Kempbel koja je na taj način iskazala svoju veliku podršku.

I love her <3 pic.twitter.com/7ad4WmCIvi

— Jelena Karleuša (@karleusastar) February 27, 2017

Slay session 👊🏻#chicago

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 26. Феб 2017. у 1:20 PST

Thank you Chicago ❤💪🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 26. Феб 2017. у 1:09 PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.