ŽESTOKO! Evo kome Karleuša sada poručuje: EVO VAM KU*AC! (video)

Izvor: Svet, 09.Avg.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKO! Evo kome Karleuša sada poručuje: EVO VAM KU*AC! (video)

Jelena Karleuša sinoć je nastupala u Novom Pazaru pred dve hiljade ljudi, ali moglo je da ih dođe i mnogo manje. Kako je objasnila u postu na Fejsbuku, protiv nje su vodili kampanju u lokalnim medijima. Ona je priložila i snimak da pokaže koliko je njen koncert bio posećen.
JK je napisala ovo:
“Volim Novi Pazar!
Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi negativnu versku/nacionalističku konotaciju(ej, meni???? Pa mamicu vam vašu, ja sam jedina javna ličnost koja širi versku i nacionalnu toleranciju i ljubav), EVO IM ŠAMARČINA! Ma šta šamarčina, evo im bre k***c!!! Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posete (a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje verskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pevate i igrate i da budete SREĆNI!
Volim vas♥
HVALAAAAAAAAA”

SvetSvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kome je JK poručila “Evo vam k***c!” (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Avg.2017

Jelena Karleuša je održala koncert u Novom Pazaru i, kako je sama napisala, oborila je sve rekorde posećenosti. Međutim, uoči koncerta je doživela sabotažu o kojoj je napisala sledeće: Voditeljka je ugostila a Karleuša tražila ovo da jede “I

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.