ZAVIRITE NA PROSLAVU U VILI JELENE KARLEUŠE! Napravila gala slavlje povodom izlaska Alfe - Milica Pavlović i ona najveselije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 09:06

ZAVIRITE NA PROSLAVU U VILI JELENE KARLEUŠE! Napravila gala slavlje povodom izlaska "Alfe" - Milica Pavlović i ona najveselije

Okupila svoje najbliže prijatelje!

Jelena Karleuša je juče objavila studijski album, koji nosi naziv "Alfa". Njena publika je 11 godina čekala ovaj Jelenin potez.

Pevačicinom timu je pošlo za rukom da do premijere sačuva sve u tajnosti i da nijedna pesma ne "procuri" pre vremena. Takođe, svi saradnici su sačuvali tajnu ko će pevati duet sa njom i kakvog su ritma pesme.

Jelena je izabrala Milicu Pavlović za duetsku pesmu. Ovo je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i očekivano s obzirom na to da su njih dve dugogodišnje drugarice.

Jelena je noćas napravila slavlje u svojoj vili kako bi proslavila objavljivanje novog albuma. Ona je okupila prijatelje i saradnike kako bi obeležila ovaj veliki uspeh.

Pevačica se pobrinula da celo dvorište bude dekorisano u znaku "Alfe".

Na stolu možemo videti poslužene krofne i sokove u drečavo zelenoj nijansi, sa logom njenog novog albuma.

Milica i Jelena su bile najveselije. Sve vreme su đuskale i provodile se.

Jelenine naslednice, Nika i Atina, su prisustvovale proslavi i uživale u poslasticama koje je njihova mama odabrala za ovu priliku.

Zavirite na Jeleninu proslavu u video prilogu u nastavku:

A post shared by ᴊᴇʟᴇɴᴀ ᴋᴀʀʟᴇᴜꜱᴀ | ꜰᴀɴ ᴘᴀɢᴇ (@karlynews)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.