ZAPUŠILA SVIMA USTA! Niti sam plaćena... Jelena Karleuša PROGOVORILA o napadima na nju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 16:40

ZAPUŠILA SVIMA USTA! "Niti sam plaćena..." Jelena Karleuša PROGOVORILA o napadima na nju (FOTO)

Zna šta radi...

 Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim unikatnim stajlinzima i tome da mami poglede ma šta da obuče i gde god da se pojavi.

Ona je ovaj put za odevnu kombinaciju odabrala jednostavnu plavu haljinu. Ono što je fanovima posebno privuklo pažnju jeste Jelenin komentar ispod fotografije.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 8, 2020 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11:30pm PDT

- Kada vidite da tagujem ovakve stvari, neka vam bude jasno da je reč o poklonu, da nisam plaćena za reklamu. Dobijam puno poklona i ako mi se nešto svidi, ja obučem i tagujem. Niti mi to neko traži niti sam plaćena. I ne interesuje me da li je nešto jeftinije ili skuplje. Poznata sam po tome da pomazem i domaće brendove i domaće dizajnere i da nikada nikome nisam naplatila reklamu iako bih realno mogla da naplatim više nego bilo koja naša javna ličnost. Dovoljno sam bogata da mogu bez kompleksa da nosim haljinu od 10 €, jer u gardedoberu imam milione. Prema tome, ponosno nosim i PLT haljine od 7 € i visoku modu. Bitno je da to meni stoji KAKO TREBA. Inače dzabe sve. Kada je reč o plaćenim kolaboracijama, jedinu poslovnu saradnju imam sa “Pretty Little Thing” brendom - napisala je Jelena.

Pevačica definitvno zna kako da zapuši usta onima koji imaju nešto loše da kažu protiv nje a mi je podržavamo u tome što podržava domaće brendove i dizajnere i uvek ste trudi da pomogne svima!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša u haljini od 10 eura: Toliko sam bogata da mogu ovo da nosim

Izvor: Tracara.com, 10.Avg.2020, 13:15

Foto: Instagram Jelena Karleuša poznata je kao neko ko svoje instagram profile koristi za govor o društvenim temama, ali i kao svojevrsni modni almanah. Pevačica nosi razne kreacije i svakodnevno ih deli sa pratiocima, pa joj neki od njih s vremena na vreme spočitavaju što nije uvek obučena u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.