ZAPLAKALA NAKON KONCERTA ZBOG ĆERKE NIKE! Jelena Karleuša nikad emotivnija - otkrila šta su joj deca priredila u bekstejdžu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 09:36

ZAPLAKALA NAKON KONCERTA ZBOG ĆERKE NIKE! Jelena Karleuša nikad emotivnija - otkrila šta su joj deca priredila u bekstejdžu

Njen privatni život je potpuno drugačiji u odnosu na to kako se prikazuje publici!

Jelena Karleuša je sinoć održala koncert za pamćenje u Beogradu. Ona je premijerno izvela 19 pesama sa albuma "Alfa" i "Omega". Koncert je započela najpopularnijom pesmom "Karlyb*tch", a završila je numerom "Minut", koja simboliše minut ćutanja. Tokom nastupa, Jelena je izvodila zahtevne koreografije zajedno sa plesačima.

Ona je ovaj nastup predstavila kao promociju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novih albuma, a onda je objavila da nas uskoro očekuje i koncert. Okupila je mnogo kolega na sceni, među kojima su Milica Pavlović, Devito, Mimi Mercedes, Sajsi MC. Nakon koncerta smo razgovarali sa Jelenom, a ona je pred našim kamerama otkrila svoje prve utiske o ovom spektaklu.

- Sve je bilo onako kako sam  zamislila. Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali sve u svemu, mislim da bolju promociju albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Mislim da je u subotu emitovanje koncerta na televiziji. Mogu ekskluzivno da najavim da ćemo se emitovati u subotu na šest nacionalnih televizija u regionu, tako da smo imali jednu regionalnu promociju albuma. Možda nisam otišla na Evroviziju, ali Evrovizija je došla kod nas. Ova promocija je bila poklon Beogradu, a moj aželja je da sledeće godine napravim besplatan koncert na Ušću. to bi bio moj poklon publici za tri decenije rada  - rekla je Karleuša.

Jelena je otkrila da li je imala tremu tokom nastupa.

- U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter, zato što mi otkucaji srca ne prelaze 50, tako da sam ja hladnokrvna žena - istakla je Karleuša.

Jelena je pričala o svom odnosu sa ćerkama, a onda je otkrila čime joj je Nika naterala suze na oči. Tokom intervjua Jeleni su zaplakala dok je pričala o ćerkama i pokazala svoju emotivnu stranu.

- Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu. Pitale su me za koliko stižem kući, rekla sam im za 15 minuta. Tako da, idem kući da budem sa svojom decom. Imam dve strane života, jedna je da visim na saturnu i kamenu, planini... A moj privatni život je nešto sasvim drugo. Jako sam povučena, kućni tip i svo svoje vreme provodim isključivo sa decom. Nika je čak i plakala, bila je jako uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su - rekla je Jelena, koja nije mogla da zaustavi suze, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.