Viki prekipelo! DOSTA MI JE KARLEUŠE, NAPUŠTAM Grand!

Izvor: Svet, 13.Nov.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki prekipelo! DOSTA MI JE KARLEUŠE, NAPUŠTAM Grand!

Viki Miljković čvrsto je rešila da više ne toleriše verbalne napade Jelene Karleuše! Pevačica je zapretila Saši Popoviću da će napustiti žiri „Zvezda Granda“ ako „maloj od skandala“ ne skrene pažnju na ponašanje.
,,Na poslednjem snimanju Viki je poludela zbog Karleuše. Zato je Popoviću jasno stavila do znanja da neće više da trpi neprijatnosti pred širokim auditorijumom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Saša je sad na velikim mukama jer mora da reši problem. On je između dve vatre, stalo mu je i do Viki i do Jelene jer obe prave odličan šou, ali moraće da ih pomiri jer je Viki rešila da napusti žiri,’ priča dobro obavešteni izvor.
Poslednja svađa bila je najžešća. JK je poručila Viki da nije ni dobra riba ni dobra pevačica i da su je doveli u „Grand“ da bi bila njeno meso. Miljkovićka joj je tada odbrusila da joj je muka od nje.
,Dosta više s tom tvojom macom, ona je olinjala. Mnogo pričaš, a malo daješ,’ rekla je Viki, aludirajući na Jelenin hit „Ide maca oko tebe“.
To nije sve – ona je koleginici zamerila da nije stručna.
‘Ti kao da si Vidovita Zorka, pa tačno znaš kakvu će sudbinu doživeti takmičari,’ poručila joj je Miljkovićka.
Zategnuta situacija između Viki i JK iznervirala je Mariju Šerifović.
‘E, jebem ti sunce u pi*ku,‘ viknula je pop zvezda.
SVETSVET
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Popović u problemu: Viki napušta ‘Zvezde Granda’ zbog Karleuše

Izvor: Tracara.com, 13.Nov.2017

Žestoka rasprava između Jelene Karleuše i Viki Miljković u Zvezdama Granda ne jenjava već sezonama. A čini se da je u poslednjoj epizodi prešla svaku granicu, jer Viki ozbiljno razmišlja da napusti popularno takmičenje.  Naime, na snimanju poslednje epizode Zvezde Granda, ove pevačice su ušle...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.