VRELO: Jelena Karleuša na plaži mami uzdahe! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO: Jelena Karleuša na plaži mami uzdahe! FOTO

Atraktivna diva ponovo je pokazala svoje savršeno telo. Bikini je njenom telu dao još veći seksipil, a ljudi na plažama Turske se zasigurno okreću za Jelenom Karleušom.

Poznata pevačica je na letovanju u Turskoj sa svojom porodicom, ali koristi priliku da pozdravi svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama i to fotografijama koje ostavljaju bez daha. Jelena se ovog puta ''uvaljala'' u pesak.

Koliko je zaista seksi i u top formi, možete da pogledate. Vrele >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fotografije Jelene Karleuše ove pakleno tople dane učiniće još toplijim. Pogledajte:

Posted by Jelena Karleusa on субота 13. јун 2015.

Beautiful Turkey

Posted by Jelena Karleusa on субота 13. јун 2015.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.