VIDEO: Karleuša šamarala mladića na sceni!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Karleuša šamarala mladića na sceni!

Jelena Karleuša ne prestaje da šokira publiku na nastupima, pa je i sinoć na popularnom splavu izvela na binu dečka iz publike kog je šamarala.

Naime, dečko je stajao nepomičan, a ona mu je skinula garderobu, tako da je ostao samo u gaćama. Udarala mu je šamare, grebala ga, ali se i provokativno uvijala oko njega.

U jednom trenutku je uzela njegov kaiš i počela da ga udara po zadnjici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Momak iz publike se nije bunio, već i sam podizao atmosferu na splavu.

Inače, sinoć su svi komentarisali kako se Jelena ugojila i da to sebi nije smela da dopusti. Kako je momak preživeo Jeleninu "torturu" pogledajte na snimku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.