Uoči razvoda, Karleuša u kući pronašla pismo: Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Izvor: B92, 11.Jul.2022, 21:02

Uoči razvoda, Karleuša u kući pronašla pismo: "Volim te i ne mogu da živim bez tebe"

Glasine koje odavno kruže, da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, dobile su i zvaničnu potvrdu. Posle 14 godina sada je definitivno kraj, poručila je pevačica u objavi na svom Instagram profilu. Pre šest dana Jelena je objavila da se rastaje od Duška, što je, uprkos svemu, zateklo javnost.

Nisu uspele da ih ujedine ni ćerke Atina i Nika, za koje su oboje veoma vezani. Dva dana poto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je objavila da se razvodi od Duška Tošića Jelena Karleuša je spakovala kofere i sa ćerkama otputovala u Tursku. Kako prenose domaći mediji, pop zvezda je odsela u hotelu sa pet zvezdica gde noć košta oko 1.200 evra.

Međutim, ma kako izgledalo na „Instagramu“, Jelenino srce dugo je krvarilo. Uoči 5. jula, kada je i zvanično priznala da njena bračna priča ni ovog puta nije uspela, JK je u rukama držala pismo koje joj je davalo neverovatnu snagu.

"Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe!", poruka je trinaestogodišnje Atine upućene voljenoj majci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.