UPOZORENJE, NIJE ZA MALOLETNE! Usred drame oko Karleuše, isplivao OVAJ SKANDALOZNI P*RNO snimak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE, NIJE ZA MALOLETNE! Usred drame oko Karleuše, isplivao OVAJ SKANDALOZNI P*RNO snimak!

Estradni potres.

Seks skandal u kojem su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ i dalje ne jenjava, a srpsku estradu je sada pogodila nova p*rno afera! Folk pevač Šako Polumenta pre dve godine našao se u središtu skandala kada je tada maloletna Mina Vrbaški, inače učesnica "Zadruge", objavila njegove sada već čuvene snimke na kojima govori: "Nedostaješ, dođi da me ljubiš". Danas, u javnosti se pojavio eksplicitan audio snimak glasovnih poruka koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevač, navodno, slao devojci nepoznatoj javnosti.

Našu reperku oprtužili za sunovrat društva: Jednom rečenicom i slikom odgovorila hejterima

O VEZI SAŠE POPOVIĆA I PEVAČICE BRUJALA JE JUGOSLAVIJA Posle trideset godina konačno progovorila o RASKIDU (VIDEO)

Sve je navodno počelo kada mu je devojka tokom njihove vruće prepiske tražila seksi snimke na kojima je kao od majke rođen. Kako piše "Pink.rs" Polumenta nije mogao da joj ispuni želju, budući da je strahovao da mu se može ponoviti seks-afera koja ga je pre dve godine umalo koštala braka, što je znatno mlađoj devojci sa kojom je razmenjivao glasovne poruke pokušao i da objasni.

"Viki, SMRDULJO, OPERI ZUBE I STAVI DEZODORANS!" Užasne reči na račun Violete Miljković!

- Srce moje, ja bih to rado uradio, ali ja sam javna ličnost, javno lice... Mene šibaju non stop po novinama i tako dalje - objasnio je navodno Polumenta, a onda bez dlake na jeziku, eksplicitno navodno ispričao šta bi joj sve radio tokom seksa.

- Daću ti ja moj k*rac. P*ši mi ga i liži mi ga, da te udaram po licu, da ti svrš*vam po licu, da te j*bem u p*čku, g*uzicu, svuda da te izj*bem... Ali, ne mogu da šaljem - ponovio je glas nalik na Šakov, koji je objasnio uzbuđenoj devojci sa kojom se dopisivao da mogu da odu na video-čet, gde će joj pokazati čime raspolaže.

CECA OKITILA SNAJKU DIJAMANTIMA! Kada vidite Bogdanin PRSTEN, pašćete u nesvest - a CENA PAPRENA!

- Možemo na video da se gledamo i da ti dam k**činu moju.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAMO 12 SATI PRE NESREĆE: Pogledajte kako je Dea pričala o SVOJOJ BUDUĆNOSTI pre udarca autobusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019

Puna pozitivne energije...Voditeljka Dea Đurđević nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku. Srećom, lekari su brzo reagovali i Dei je ruka spašena, ali se voditeljka i dalje nalazi u bolnici gde se prati njen oporavak...UPOZORENJE, NIJE ZA MALOLETNE! Usred...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PORNO POLUMENTA 2! 'NEDOSTAJEŠ' JE PROŠLOST: Procureo novi video u kojem Šako priča devojci šta bi joj radio U S*KSU! (18+ VIDEO)

Izvor: Press, 14.Feb.2019, 09:58

Nakon seks afere sa tada maloletnom učesnicom "Zadruge" Minom Vrbaški, Šako Polumenta se ponovo našao u žiži skandala! . Folk pevač Šako Polumenta, koji se pre dve godine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.