U JEKU SKANDALA - JK OBJAVOM SRUŠILA INSTA: Istina je... Ne mora da se brani! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U JEKU SKANDALA - JK OBJAVOM SRUŠILA INSTA: Istina je... Ne mora da se brani! (FOTO)

Nije joj lako.

Teški trenuci u životu Jelene Karleuše. Nakon porno skandala i navodne afere i razmene slika sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom, u medijima je kružila priča da joj je brak u krizi i da njen suprug Duško Tošić pokreće papire za razvod. Ti tračevi su prekinuti porodičnom tragedijom kada joj je preminula majka Divna Karleuša.

Ipak, to nije bio kraj pričama o razvodu koje su nedavno opet počele da kruže u medijima, iako je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to demantovala i poručila da ništa od toga nije istina.

The truth is like a lion... You don’t have to defend it....let it loose... It will defend it self #lionheart 🦁

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 23, 2019 at 1:53pm PDT

Njena poslednja objava pokazuje da joj nije lako, ali da se ponovo vraća u staro raspoloženje - žene borca. Njena poruka i fotografija sa snimanja Zvezda Granda naišle su na ogromnu reakciju pratioca. Ona je uz sliku napisala:

- Istina je kao lav. Ne morate da je branite, samo je pustite slobodnu. Sama će se odbraniti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.