Svi su zinuli na Karleušin novi život, novu kuću i novu haljinu! (foto!)

Izvor: Story, 21.Nov.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su zinuli na Karleušin novi život, novu kuću i novu haljinu! (foto!)

Najpoznatija balkanska diva Jelena Karleuša svakodnevno nas iznenađuje svojim objavama na Instagramu, a poslednja privukla je posebnu pažnju. Osim stajlinga koji je govorio umesto reči, Jelena je ipak uz ovu sliku napisala popularni “caption” koji je sve zaprepastio. Obučena kao Barbika, identičnih odevnih komada, diva je poručila: – Razmišljaj o meni kao o lutki sa ... The post Svi su zinuli na Karleušin novi život, novu kuću i novu haljinu! (foto!) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kopirajte trendi stil prve dame: Melanija Tramp u cipelama koje svaka žena sebi može da priušti (foto)

Izvor: Story, 21.Nov.2019

Kada pričamo o modnom stilu prve dame Amerike Melaniji Tramp reči kao što su elegantno, svedeno, ali i trendi i seksi nikada ne izostaju. Ova suverena vladarka svetske modne scene svojim modnim kombinacijama uvek pleni pažnju. Ovoga puta u senci svoje mame: Ko ima bolji stajling Melanija Tramp ili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.