Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 09:05

"Svega sam se nagledala i naslušala" Milica Pavlović o sputavanju i prijateljstvu sa Jelenom Karleušom!

Opisala i trenutak sa koncerta koji je oborio s nogu!

Pevačica Milica Pavlović sinoć je bila specijalni gost na koncertu Jelene Karleuše u Beogradu.

Jedna od najpopularnijih pesama sa Karleušinog albuma, kada su društvene mreže u pitanju, jeste svakako duet "Mashallah" sa Milicom, tako da i nije čudno što je publika upala u trans kada su se dve dive sinoć zajedno popele na binu.

Milica i Jelena su imale slične frizure i kostime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posebno je zanimljivo bilo kada su izvele koreografiju koju su dugo pripremale.

Nakon koncerta Milica Pavlović je progovorila o prijateljstvu i saradnji sa Karleušom.

- Da li je ovo bio samo tizer za Arenu?

- Apsolutno. Prvo da se zahvalim svima što se sačekali sam kraj da se družimo. Želim da čestitam Jeleni na ovakvom svetskom koncertu i preformansu povodom izlaska njenih albuma. Drago mi je da sam deo ovog spektakla i prvi put smo javno izvele pesmu "Mašala". Kada je krenula ta energija i kada su svi počeli da vrište, to je neopisiv osećaj. Još sam pod utiskom, još mi klecaju kolena -  rekla je Milica i otkrila da li je bilo treme.

- Pa taj momenat adrenalina i energije, kada su počeli da vrište... Stvarno sam bila malo sluđena - istakla je i otkrila kako je došlo do ideje da snime duetsku pesmu.

- Mi smo oduvek želele da imamo duet, od prvog dana poznanstva. Prvo smo se šalile na konto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost. Jelena je prva naišla do melodije, tu je napisala tekst, pozvala me da poslušam, rekla sam da je ludilo i melodija i tekst. Sugerisala sam par reči što se tiče mog dela, Jelena je to super prihvatila. Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, ne bih verovala. Očekivala sam da ćemo se malo koškati, da će biti borbe, ali sve je išlo neverovatno glatko - ispričala je Milica, pa otkrila da li deli mišljenje sa Karleušom da na estradi nema prijateljstava.

- Ja sam na sceni 11 godina, svega sam se nagledala i naslušala. I istina je da je estrada jedna velika džungla. Postoje oni koji sputavaju druge, oni koji se služe nekim trikovima, nećemo se lagati. Ono što me raduje što me je Jelena tako najavila. To nisam očekivala. Mislim da Jelena zna koliki sam njen prijatelj.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.