Švabi 50.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švabi 50.000 evra

- Emocije rade. Mogu samo da se zahvalim - jedva je uspeo da prozbori. Uzbudljivo veče na Košutnjaku je počelo nastupom Jelene Karleuše, koja je otpevala "Insomniju". U kući su bili finalisti Era, Ervin, Lepa, Boki 13, Anabela i Milan. Prvi je iz kuće bukvalno "izleteo" Era, koji je četiri nedelje u kući podizao najviše prašine.

- Bilo je vatre, varnica, udaraca. Stojim iza svega što sam rekao za Lepu. Nju sam smirio i spustio dole. A Bokiju nisam dozvolio da dotakne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moje zmijsko telo. Nadao se, ali ništa. Eno ga, još plače - rekao je po izlasku iz kuće vragolasti folker, koji je u kući bio najomraženija ličnost.

Posle Ere, kuću je napustio najjači čovek u Srbiji, Ervin Katona. Zatim je izašla Lepa Lukić, praćena zvucima svog hita "Srce je moje violina", koju je publika pozdravila burnim aplauzom.

- Boki, Ervin i ja smo već pobedili, ne moramo baš sve nagrade da pokupimo. Bez obzira na sve što se dešavalo, neću ni o kome nijednu ružnu reč da kažem - komentarisala je uzbuđena Lepa, dodajući da joj je najveća nagrada u karijeri lutka Milica kojoj je glumila mamu u kući "Velikog brata".

Publika je sve vreme skandirala, "Boki napolje", dok su u kući sedeli neobični Makedonac, Anabela i Milan. Napolju je dočekan salvama zvižduka, ali mu to nimalo nije smetalo. Odmah je rekao da je Era u kući bio najbezobrazniji, a da njega u Makedoniji ne čekaju ni momak, ni devojka.

Anabela i Milan su se u kući preznojavali od neizvesnosti.

- Ne mogu da verujem da sam ovoliko ostala u kući. Najsrećnija sam na svetu. Verujem da je publika prepoznala moju iskrenost i to što sam svakome rekla ono što sam mislila, čak i kada me niko nije čuo. Milana Marića ne poznajem od pre, ne znam mnogo o njemu. Bio je suzdržan kada su svađe u pitanju, bio je vredan, uživao je služeći druge, trudio se oko svega - bilo je poslednje što je Anabela rekla u ispovedaonici "Velikom bratu", na korak do pobede.

- Uzbuđen sam, jako. Bio sam u kući onakav kakav jesam i verovatno su se publici moje osobine svidele. Ne mogu da govorim o svojim kvalitetima. Anabela je vredna, osetljiva, pokazuje to. Osetljiv sam i ja, ali to ne pokazujem - bile su Milanove poslednje reči u ispovedaonici.

Dok je publika davala poslednje glasove superfinalistima, Nataša Bekvalac je zapevala novu pesmu sa singla koji treba da se pojavi za mesec dana. Zatim je izašla Anabela, koja se prvo izljubila sa ćerkama, a zatim sa Mladenom. Milan, odnosno Švaba, izljubio se sa svojim sestrama, a zatim sa ostalim ukućanima.

Publika je bila toliko oduševljena da su mu pocepali pantalone!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milan Marić Švaba: Gajiću voće i peći dobru rakiju

Izvor: Blic, 01.Mar.2010

Milan Marić, poznatiji kao Švaba, 28-godišnji glumac iz Beograda, pobednik je četvrte sezone „VIP Veliki brat”. Publika je odlučila da upravo on osvoji 50.000 evra. Švaba je tokom trideset dana koliko je proveo u kući mahom bio tih, miran, povučen, pravičan, ni sa kim se nije svađao, niti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.