Šta ti je ruralni pedigre: Ovako je Jelena Karleuša odgovorila Aleksandri Prijović! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ti je ruralni pedigre: Ovako je Jelena Karleuša odgovorila Aleksandri Prijović! FOTO

Jelena Karleuša opet je uputila javnu poruku Aleksandri Prijović i to zbog brisanja fotografije sa Cecom, ispod koje je pevačica ostavila komentar.

Nakon komentara koji je Jelena Karleuša ostavila na Instagram profilu Aleksandre Prijović, ispod fotografije gde su zajedno Grandova zvezda i Ceca Ražnatović, usledila je nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << javna poruka pop zvezde, koju je ostavila na svom Tviter nalogu. Aleksandra je spornu fotografiju sa Jeleninim komentarom obrisala posle dana razmišljanja i opet postavila sa novom porukom: - ''Prvenstveno želim da moj instagram profil bude mesto na kojem se širi pozitivna energija. Još jednom sve najlepše dragi moji, da ste mi živi i zdravi, pozitivni, uspešni i srećni. Volim vas i ljubim.''

Ovaj potez mlađe koleginice očigledno je iznervirao Jelenu pa je usledio odgovor: - ''Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre.''

Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom.

Šta ti je ruralni pedigre.

— Jelena Karleuša (@karleusastar) January 5, 2017

Očigledno smo u Novu godinu ušli sa žestokim estradnim ratom koji, po svemu sudeći, neće skoro biti gotov. Kako će i da li će Aleksandra odgovoriti Karleuši ostaje da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.