Šta su Amerikanci pisali o Karleuši?

Izvor: Mondo, 13.Mar.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su Amerikanci pisali o Karleuši?

Jelena Karleuša u magazinu "US Weekly"

 Pevačica Jelena Karleuša je juče na Twitteru otkrila da su je kontaktirali iz američkog magazina "US Weekly" kako bi je zamolili da upotrebe jednu njenu fotku.

Danas, u Internet izdanju magazina vidimo i koju - onu na kojoj ona i Kim Kardašijan izgledaju skoro isto. Obe su u crnim kaputima, obe imaju platinasto plavu kosu, a magazin piše da je "Kim Kardašijan kopirala Karleušu".

"Srpska pop zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jelena Karleuša smatra da je inspirisala nov izgled Kim Kardašijan, Ova 36-godišnja pevačica na Twitteru objavljuje svoje i slike Kim Kardašijan ukazujući na sličnosti. I pored svega, ona se ne ljuti na Kim, već kaže: Ona je lepa žena i sve joj lepo stoji, ma šta god stavila na glavu", rekla je Karleuša magazinu misleći na novu frizuru Kim Kardašijan, a onda dodala: "Njoj kosa ni ne treba".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.