Spektakl u Kasini: Jelena Karleuša ponovo u Beogradu! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Kasini: Jelena Karleuša ponovo u Beogradu! FOTO

Pop diva Jelena Karleuša nastupiće za reprizu Nove godine u Beogradu, u dobro poznatom klubu Kasina, a kako se najavljuje, biće to pravi spektakl.

Jelena Karleuša nastupiće posle dužeg vremena u Beogradu, na veliku radost njenih fanova. Nastup je zakazan za 1. januar u popularnom prestoničkom klubu Kasina, a kako nam najavljuju, biće napravljena posebna scenografija, koju će pratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << puno specijalnih efekata. Nema sumnje da će ovo biti još jedan nastup za pamćenje kojim će popularna pevačica započeti uspešnu novu godinu.

Are you ready for the best night in your life? 🎉✨✨🎄🎅🏻👸🏼💃🏼⚡️🎤🎼📸📽💣🔨❤️‼️⚠️🎶🎶🔝✔️📢

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 30, 2016 at 2:31am PST

Isto tako, Željko Joksimović, koji inače ne nastupa po klubovima, pevaće Beograđanima 4. januara u Kasini, a nema sumnje da će i ovo biti dobra žurka

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SPREMA SE SPEKTAKL U KASINI: Karleuša i Joksimović spremni za beogradsku publiku

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2016

Jelena Karleuša nastupiće posle dužeg vremena u Beogradu, na veliku radost njenih fanova. Nastup je zakazan za 1. januar u popularnom prestoničkom klubu Kasina, a kako nam najavljuju, biće napravljena posebna scenografija, koju će pratiti puno specijalnih efekata...Nema sumnje da će ovo biti još...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.