Šokantno: Fanovi JK na udaru. Pretnje i uvrede na sve strane!

Izvor: Poznati.info, 28.Jul.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: Fanovi JK na udaru. Pretnje i uvrede na sve strane!

Najstrašnije uvrede, kao i žestoke pretnje sačekale su fanove Jelene Karleuše nakon potpisivanja njenog albuma u tržnom centru Delta Siti.

Jelena Karleuša nije ni slutila kakve će reakcije izazvati njeno druženje sa fanovima. Naime, Delta siti je bio mali da toga dana primi sve one koji su želeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dobiju njen disk ili da se sa njom fotografišu. JK je za tu priliku obezbedila ličnog fotografa koji je slikao sve koji su želeli, a fotografije su postavljene u jedan album, koji se nalazi u Karleušinoj fan grupi na Fejsbuku. Kako je grupa javna i dostupna svima, onda je istu posetilo i mnogo onih koji nisu njeni fanovi. Tada je usledio blagi haos. Jecini ”hejteri” Ispod svake fotografije stavljali su više nego uvredljive komentare, na račun onih koju su uslikani. Čak ni trudnica nije bila pošteđena, već je i ona najstrašnije izvređana. Kulminacija svega bile su pretnje. Iako su administratori grupe pokušali da obrišu sve komentare, to nije bilo moguće jer su oni ludački stizali, jedan za drugim. Pogledajte samo neke od strašnih i skandalosznih komentara.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.