Sky Music: Karleuša, nismo mi krivi

Izvor: Mondo, 16.Jun.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sky Music: Karleuša, nismo mi krivi

"Sky Music" saopštio da nije odgovoran za to što LED ekrani na bini nisu funkcionisali za vreme koncerta Jelene Karleuše na Ušću.

Firma "Sky Music", koja je rentirala opremu za koncert Jelene Karleuše na Ušću u subotu (a i za nedelju), ističe da ne snosi nikakvu odgovornost za to što na LED ekranima nije emitovano ono što je bilo planirano.

"S obzirom na to da je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u pojedinim medijima objavljeno da je na koncertu Jelene Karleuše na Ušću bilo problema sa tehnikom, konkretno sa LED ekranima, ovom prilikom naglašavamo da su ekrani bili potpuno ispravni kao i sva tehnika koja je funkcionisala besprekorno, kako na svim tehničkim probama, tako i na samom koncertu", navedeno je u saopštenju "Sky Music", koje je dostavljeno MONDU.

Iz te firme su istakli da odgovornost za neemitovanje sadržaja na ekranima, koji su, kako je navedeno, bili potpuno ispravni, ima "isključivo kreativni tim Jelene Karleuše, koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala".

Pevačica je više puta tokom koncerta rekla da se "neko urotio" protiv nje i da želi da joj planirani spektakl ne uspe, kao i da je ona jača od svih nedaća.

Zato je usred koncerta odlučila da ponovi nastup dan kasnije, odnosno u nedelju uveče, potpuno besplatno.

"Ako treba da ponovim pet puta, ponoviću, dok ne uspe", poručila je ona.

(MONDO - foto: MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sky Music stavlja Karleušu u nove probleme

Izvor: Mondo, 16.Jun.2013

"Sky Music" saopštio da nije odgovoran za to što LED ekrani na bini nisu funkcionisali za vreme koncerta Jelene Karleuše na Ušću. "Što se nas tiče, koncerta večeras neće biti"...Firma "Sky Music", koja je rentirala opremu za koncert Jelene Karleuše na Ušću u subotu (a i za nedelju), ističe...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.