SPAKOVALA SVOJE STVARI I OTIŠLA: Duško danas slavi, a Jelena Karleuša napustila KUĆU, kamera SNIMILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 14:54

SPAKOVALA SVOJE STVARI I OTIŠLA: Duško danas slavi, a Jelena Karleuša napustila KUĆU, kamera SNIMILA

Ovako JK izgleda 12 dana nakon što je prijavila supruga za nasilje.

Domaća javnost i dalje bruji o odnosu i braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, budući da je pevačica svog supruga prijavila da ju je navodno pljunuo, a potom i ošamario, na Božić, sedmog januara.

Fudbalski menadžer se putem Instagrama objavio i saopštio da je svađe među supružnicima bilo, ali da o nasilju nema ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govora, ali je Tošić svakako dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 30 dana.

Karleuša se nekoliko puta od incidenta oglašavala, takođe putem Instagrama, a uglavnom su njene objave bile vezane za nastup koji će održati prekosutra, tačnije 21. januara u Dubaiju.

Jelena je i danas objavila storije posvećene nastupu koji željno iščekuje, a kako vidimo, spakovala je kofere i uputila se u Arapske Emirate sa svojim menadžerom Zoranom Birtaševićem. S druge strane, Tošić danas slavi rođendan, te na svom profilu objavljuje čestitke koje mu stižu od prijatelja i fanova širom sveta, ali Jelenine nema nigde.

Da li će supružnici uspeti da izglade odnose, i nakon još jedne krize spasu svoj brak, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.