(ŠOK VIDEO) KARLEUŠA I MILIGRAM PODIGLI REVOLUCIJU: Promovišu MARIHUANU u svom novom BOMBA SPOTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(ŠOK VIDEO) KARLEUŠA I MILIGRAM PODIGLI REVOLUCIJU: Promovišu MARIHUANU u svom novom BOMBA SPOTU!

A tek deo kada prozivaju sponzoruše, uh...

Za nešto više od 12 sati video s pesmom "Marihuana" videlo je više od pola miliona ljudi, a reakcije su ekskplozivne, od brutalne pljuvačine do potpune euforije.

Ako je namera bila da se uzburkaju duhovi, Miligram je to novom pesmom uspeo. Već samo angažovanje Jelene Karleuše i repera Surreala sugerisalo je da će se desiti nešto o čemu će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pričati, ali ovakvu rekaciju verovatno ni sam Aleksandar Milić Mili nije očekivao.

Spot za pesmu sa provokativnim naslovom "Marihuana", u kojoj se pomenuta trojka igra sa najvećim estradnim tabu temama, za nešto više od 12 sati na Jutjub kanalu MingramTV videlo je više od pola miliona ljudi, a komentari, koji već ima blizu 5.000 su potpuno zapaljivi.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 24, 2018 at 12:21pm PST

Uglavnom je teza da su Miligram i ekipa našli sjajan način da se obračunaju sa "poluestradom" i ismeju trenutno stanje na njoj, ali ima i onih koji se pitaju da li je reč ustvari u skrivenoj promociji korišćenja marihuane, makar u medicinske svrhe. Ne nedostaju ni uvrede, ali ni hvalospevi.

U svakom slučaju spot je podigao ogromnu prašinu, a kakav je vaš doživljaj posle odgledanog spota napišite nam u komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.