ŠOK SLIKA KARLEUŠINOG MEĐUNOŽJA: Sveže izdepilirana, kao SOČNA BRESKVICA - cela SEVA! Auh, kakav FOTO UBOD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK SLIKA KARLEUŠINOG MEĐUNOŽJA: Sveže izdepilirana, kao SOČNA BRESKVICA - cela SEVA! Auh, kakav FOTO UBOD!

E, ovo joj je najbolji spot do sada!

Pop diva Jelena Karleuša konačno je izbacila novu pesmu, koju je toliko dugo najavljivala! Tačnije, ona je samo gost u Miligramovoj hitu "Marihuana", zajedno sa reperom Surreal-om, ali kako dugo nismo čuli ništa novo od nje, ovo je pravo osveženje. Pesma već poseduje veliki broj pregleda, a više o njoj pisali smo OVDE.

Kao i uvek, vrlo revolucionarna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena, sada udružena sa ovakvom ekipom napravili su nešto što još nije viđeno na našim podnebljima, a ono što takođe možete videti u novom spotu, jeste međunožje dive Karleuše!

Svakako da je i to novo, s obzirom da joj se međunožje nikada nije videlo ovoliko, bez obzira na to što je Karleuša uvek u vrlo izazovnim i seksi izdanjima. Sveže izdepilirano...

Kako bi ste se uverili i sami pogledajte spot, a posebnu pažnju obratite na 1:47 - samo nije za one sa salbim srcem!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.