ŠOK POTEZ JELENE KARLEUŠE - Pevačica obrisala gotovo sve fotke sa Instagrama, mnogi sumnjaju da je ovo razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 12:18

ŠOK POTEZ JELENE KARLEUŠE - Pevačica obrisala gotovo sve fotke sa Instagrama, mnogi sumnjaju da je ovo razlog!

Ostavila je samo dve!

Pevačica, Jelena Karleuša šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram jer je obrisala skoro sve fotografije.

Karleušin nalog ima čak 2,4 miliona pratilaca i jedan je od "najjačih" na srpskoj estradi, ali na njemu trenutno ostavila samo dve fotografije.

Iako je Jelena bila izuzetno aktivna na Instagramu, njen korak koji je mnoge šokirao i nije toliko neobičan, budući da svetske zvezde često rade slične stvari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tako je i Kim Kardašijan pre projekta sa poznatim brendom obrisala je fotke što je zabrinulo njene fanove koji su odmah pomislili da odlazi sa društvenih mreža.

Izgelda da i JK želi da se posveti obavezama oko promocije novih pesama pa je privremeno digla ruke od društvenih mreža.

Podsetimo, Jelena je pre tri meseca najavila medijsku ilegalu.

- Planiram da sada stvarno uđem u medijsku ilegalu dok ne izađe album koji ću objaviti u avgustu - rekla je ona tada, a zatim dala savet kolegama:

- Ne bi bilo pametno da posle mene neko izda bilo šta, to je moja topla preporuka. Biće super - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.