SNEZANA DjURISIC OTKRILA TAJNU Karleusa pevala u kafani u Svilajncu

Izvor: medio.rs, 02.Feb.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEZANA DjURISIC OTKRILA TAJNU Karleusa pevala u kafani u Svilajncu

Snežana Đurišić otkrila je na snimanju „Zvezda Granda“ da je Jelena Karleuša nastupala u kafani kod Svilajnca kada je imala 16 godina!

Pevačice gotovo u svakoj epizodi imaju sukob, ali Snežanina reč često bude poslednja. Karleuša je po ko zna koji put pričala da ne voli narodnjake i da nikad nije nastupala u kafanama, ali ju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je Đurišićka prekinula i demantovala njene tvrdnje.

- Jesi, jesi... Kod Svilajnca ona kafana, imala si 16 godina - rekla joj je Snežana.

Njih dve su i u poslednjoj emisiji, koja je emitovana proteklog vikenda, imale duel, pošto je Snežana Đurišić izjavila da sebe smatra pevačicom i urednikom „Zvezda Granda“, dok je za Jeleninu Karleuša profesiju rekla da nema komentar!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.