Izvor: Press, 05.Nov.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANILA GA! Buba Koreli NIČIM IZAZVAN isprozivao Karleušu ONA OBJAVILA PESMU KOJU SU PISALI ZA NJU I ZAUVEK MU ZAPUŠILA USTA! (VIDEO)

Bosanski reper i producent danas je na Instagramu napao i isprozivao Jelenu Karleušu.
Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara. Ona može biti zaštitno lice za pelene za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odrasle. Idi i gledaj utakmice svog muža, to ti najviše doprinosi. Ostavi mikrofon, nije to za tebe. I ako nije iskompleksirana i sujetna, zašto je blokirala na Instagramu i mene i Mayu i Jalu kog je u poslednjem intervjuu toliko nahvalila,’ sipao je uvrede Buba. 

Iako su seksističke i mizogine uvrede same po sebi neprihvatljive, pitamo se šta će mu na ove izjave reći naprimer Severina i Dara Bubamara koje su starije od Karleuše, a saradjivale su sa njim i Jalom. 
No, Karleuša nije ostala mirna. Ona je na svom Tviter nalogu objavila pesmu koju su za nju pre dve godine napisali upravo Jala Brat i Buba Corelli, a koju ona nije želela da snimi. Zanimljivo je da je tekst pun pohvala za JK.
Poslušajte pesmu:
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.