Rozga bolja od JK!

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozga bolja od JK!

Jelena Rozga prestigla JK u gledanosti na jutjubu sa više od tri miliona

Rozgin klip sada ima jedanaest miliona pregleda, što je mnogo više nego što JK ima. Tako ona sada sa pravom može da se pohvali da je Divi uzela tituli najgledanije

Prestigla je.

Jelena Rozga nadmašila rekord gledanosti na jutjubu koji je pre nje imala Karleuša.

Hrvatska pevačica sa pravom može da se pohvali da ima najveći hit ikada na našim prostorima. Barem sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << po gledanosti koji njen klip sa pesmom ”Bižuterija” ima na popularnom sajtu Jutjub.

Jelena Karleuša bila je ta koja je pre dve godina oborila sve rekorde sa svojim mega hitom ”Insomnia”. Ona je jedina koja je na našim prostorima postigla gledanost od osam miliona. Iako je do pre nekoliko meseci držala rekord, stvari su se nedavno promenile. Jelenu je sa trona skinula njena imenjakinja Rozga. Hrvatica je izbacila singl u narodnjačkom fazonu i sa njim napravila opšti haos i pometnju na estranoj sceni. Njen klip sada ima jedanaest miliona pregleda, što je mnogo više nego što JK ima. Tako ona sada sa pravom može da se pohvali da je Divi uzela tituli najgledanije.

J.M
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.