Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Kako piše nedeljnik Kontra, Jelena Karleuša Tošić će uskoro postati ponovo samo JK, jer je njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem odavno u krizi. Navodno je pitanje trenutka kada će uslediti definitivni razlaz, a brak koji je pevačica sklopila sa njim pre tri godine na vidovdan, će svoj epilog naći na sudu.

Ono što se navodi u ovom nedeljniku u kratkim crtama se može svrstati u sledeće: JK je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opsesivna i kontroliše svaki Duškov pokret. Navodno ne može da izađe u grad sa društvom, jer zna da će ga JK naribati kod kuće što švrlja. No i Dušku manjka samopouzdanja te i on pomno prati svaki Jelenim pokret, rešen da je uhvati na delu, odnosno u činu preljube, što bi bio definivan udar njihovom braku. Duško takođe komentariše druge devojke i sam nije u potpunosti posvećen braku i zajedničkom životu, a kad mu neko spomene Jelenu, postaje mrzevoljan i menja temu.

Jelena Karleuša: Samo me idioti ne vole!

Iako se priča da Divna ne dozvoljava Jeleni da se razvede zbog dece, autori ovog teksta završavaju članak rečima "da nije ni prva ni poslednja koja se razvela, a imala decu u braku". Ne sumnjamo da će se Karleuša uskoro oglasiti i saopštiti - Da li je pukla tikva?!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.