Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:02

"RAZVELA ME JE NJEGOVA MAMA!" Jelena Karleuša oplela po slavnom fudbaleru i pljunula sve "mamine sinove"

Obrušila se!

Jelena Karleuša je osetila potrebu da se oglasi povodom vesti da se razvode Ašraf Hakimi, zvezda PSŽ-a, i njegova supruga.

Naime, Hakimi je svoju imovinu prepisao na ime svoje majke pre braka, pa će njegova supruga ostati bez miliona na koje je računala.

- Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci pa njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruga neće dobiti ni cent pri razvodu. Da usput dodamo da je njegova supruga (i majka njihove dece) podnela zahtev za razvod zbog tužbe za silovanje koju je protiv njenog muža podnela devojka od 24 godine - započela je Karleuša svoju podužu objavu na Instagramu, a čini se da je ovo govorila zbog ličnog iskustva.

- Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi ‘opere obraz’. Ali, on to nije želeo - rekla je Karleuša u jednom intervjuu svojevremeno.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.