RAŠIRENO MEĐUNOŽJE, ISPLAŽEN JEZIK! Ovako BEZOBRAZNO izdanje Jelene Karleuše do sada NISTE VIDELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

RAŠIRENO MEĐUNOŽJE, ISPLAŽEN JEZIK! Ovako BEZOBRAZNO izdanje Jelene Karleuše do sada NISTE VIDELI!

Smelo!

Ovoga puta se pojavila na snimanju emisije u veoma kratkoj uskoj haljini metalik sive boje, koja ističe njene duge noge, ali i veoma bujne grudi. Oko vrata je imala metalni čoker koji čitavom izgledu dane ultra s*ksi notu. Ipak ono čime je naviše iznenadila jeste njena frizura, o kojoj smo več pisali, a reč je o afro loknama.

Međutim, Karleuša se nije zaustavila na ovome, ona je nastavila da provocira i svojim ponašanjem. ž

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena Karleuša - DIVA (@karleusafanpage1) on Sep 28, 2020 at 7:54am PDT

 Pri izlasku iz automobila kada je došla na snimanje emisije, novinarima i fotografima je pokazala dva srednja prsta.

Nakon snimanja je odlučila da još malo ispromoviše svoj stajlin, a zato je na Instagram storiju objavila kolaž različitim pozama u pomenutoj haljini.

U jednom trenutku pevačica je pozirala raširenih nogu, a međunožje je prekrila haljinom koju je povukla na dole, dok joj je jezik bio isplažen i proturen kroz dva prsta koja zajedno prave slovo v, a sve zajedno podseća na poziv na oralni s*ks.

Veoma smelo izdanje pevačice.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.