Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon HAOSA u Eliti - Javno podržala OVU učesnicu rijalitija, gore društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 23:52

Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon HAOSA u "Eliti" - Javno podržala OVU učesnicu rijalitija, gore društvene mreže

Pevačica je iznenadila sve svoje pratioce!

Kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, danas se posvađala sa više svojih cimera u emisiji "Pitanja gledalaca", a dok se svađala, pevala je dve pesme muzičke zvezde Jelene Kareluše, a snimak je vrlo brzo postao viralan.

Jelena je videla Miljanin snimak i podelila ga na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Mega zvezda, mega nivo, svima vam je mega, mega krivo. A meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš se j... za sve živo, zapišite to, zapišite to. Kažem sebi: "Uh, mašala". Alfa i omega - poručila je Kulićeva svojim cimerima.

Podsetimo, danas se u "Eliti" povela priča o odnosu starlete Maje Marinković i muža pevačice Jelene Karleuše, fudbalera Duška Tošića.

- Koliko i kada si bila u šemi sa Duškom Tošićem? - glasilo je pitanje, koje je Maji pročitala voditeljka Maša Mihailović.

To nema veze sa životom, mi smo se sreli, ali nikada se nismo ni upoznali, imam lepo mišljenje o njemu, ali nismo bili zajedno. Ja nikad nisam videla natpis za to. Što se mene tiče... Ne što se mene tiče, nego istina je jedna.  Znalo bi se da je to istina - rekla je Maja kroz smeh, a onda se ubacio Marko Đedović.

Ja imam druga saznanja ali ne od Maje... Da su bili zajedno - rekao je Đedović.

Ja sam to video u novinama - dodao je Uroš Stanić.

Duško ima niz omaški ali je Maja pun pogodak - dodao je Marko.

Privatno ga ne poznajem, nikakav kontakt nismo imali. O dečku imam najlepše mišljenje, što sam čula. Nikad nismo imali kontakt u smislu ljubavnih stvari - rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/A.N.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.